Ремонт и реставрация на фасадни орнаменти

       Ние от „Стройтес” ЕООД подхождаме с внимание към детайла и  спецификата на всичко с което се захванем. Всяка фасада е уникална по рода си и се стараем да подчертаем нейния чар. Реставрацията на орнаментна фасада изисква опит и професионализъм. Разполагаме с опитни майстори, реставратори и инженерно технически състав с необходимата квалификация. Ние можем да изработим и монтираме фасадни орнаменти от всякакъв тип материал съобразен с конкретната фасада и архитектурен стил. Орнаменти от XPS, EPS, Гипсови отливки и такива, които изтегляме на място. Всички фасадни орнаменти се изработват по детайл и образец на старите с цел да се запази автентичния вид на сградата. Фасадната реставрция включва мнжество видове дейности в зависимост от вида и стила и.

       Реставрация на фасадни орнаменти  – Когато има множество орнаменти по фасадата е необходимо те да бъдат възстановени и консервирани като се запази автентичния им вид. Когато основата не позволява реставрация и ремонт на съществуващите корнизи, Ние изработваме нови по детайлно лазерно заснемане на съществуващите фасадни орнаменти.

      Фасада на сграда Паметник на Културата – При работа върху сгради Паметници на Културата, проучваме историческото значение на сградата, нейния статут, както и архитектурния стил в района. Ремонтните дейности е необходимо да бъдат съгласувани с НИНКН и Министерство на Културата. „СТРОЙТЕС’’ ЕООД е член на Камара на Строителите в България и притежава удостоверение за строежи – Първа група и такива по чл.137,ал.1,т.1 буква ,,М’’ и буква ,,Е’’.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Стройтес е с дългогодишен опит в реставрацията на църкви и сгради паметници на културата.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС